Shanna Ilbrink

Sportarts

Vakervaring sinds 2017

Shanna rondde eind 2016 haar opleiding tot sportarts af in Groningen. Per 1 juni 2017 is zij werkzaam bij Jessica Gal Sportartsen. Tot 18-jarige leeftijd heeft zij op nationaal niveau geturnd. Haar voorliefde voor sport en bewegen heeft zij daarna vormgegeven in haar studiekeuze bewegingswetenschappen en geneeskunde. Zij vindt de sportgeneeskunde een gevarieerd werkveld waar een brede geneeskundige kennis voor nodig is. De afwisseling in het werk tussen diagnostiek en behandeling van blessures, sportmedische onderzoeken en de sportmedische begeleiding van zowel (top)sporters als chronisch zieke patiënten blijft haar inspireren. Naast de algemene sportgeneeskunde heeft Shanna zich specifiek toegelegd op de revalidatie van chronisch zieken.

Shanna Ilbrink - Sportgeneeskundige

Maak een afspraak met Shanna Ilbrink

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media