Sharon Beld

(Top)sportpodotherapeut

Vakervaring sinds 2011

Hoe gedreven Sharon was als topsporters in het basketbal, zo is ze dat nu in haar werk. Sharon is oplossingsgericht en doet er alles aan om jou weer pijnvrij te laten bewegen. Zelf zit ze ook niet graag stil; tennis, padel, een halve marathon lopen. Sharon draait haar hand er niet voor om. Als ze een doel voor ogen heeft, gaat ze ervoor.

In 2015 is zij Podotherapie Beld gestart, een paar jaar later sloot haar zus Myrthe hier bij aan.

Sharon Beld - Podotherapeut

Maak een afspraak met Sharon Beld

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media