Simone Wingender

Bewegingswetenschapper & Projectcoördinator

Vakervaring sinds 2022

Het leukste aan haar vak vindt Simone dat ze met haar expertise cliënten net dat ene stapje verder kan helpen. Als bewegingswetenschapper ontwikkelt zij testprotocollen en neemt ze deze testen af zodat jouw voortgang, in je revalidatie- of performance traject, in kaart kan worden gebracht.

Simone heeft een rustige benadering en probeert alle testresultaten zo goed mogelijk aan je uit te leggen en een duidelijke vertaalslag te maken van wetenschap naar de praktijk.

In haar vrije tijd is ze zelf ook graag aan het sporten, momenteel bestaat dat vooral uit kickboksen, tennis en fitness. Daarnaast vindt ze het ook leuk om nieuwe recepten in de keuken uit te proberen!

Simone Wingender - Projectcoördinator

Maak een afspraak met Simone Wingender

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media