Tijl de Jong

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2021

Vroeger wilde Tijl profvoetballer worden, maar na zijn voorstekruisband reconstructie moest hij helaas stoppen met voetballen. Zijn liefde voor de sport is altijd gebleven en hij behandeld dan ook graag voetballers van alle leeftijden. Tijl is met name gespecialiseerd in schouderklachten en klachten aan de elleboog. Momenteel volgt hij ook een opleiding tot manueeltherapeut.

Tijl de Jong - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Tijl de Jong

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media