Wiegert Schut

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2019

Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen probeert Wiegert het beste eruit te halen en kijkt hij naar wat er mogelijk is in plaats van wat de belemmeringen zijn, opgeven staat niet in zijn woordenboek. Dat geldt niet alleen tijdens zijn werk, maar ook wanneer hij op het hockeyveld staat. Momenteel speelt hij bij Bloemendaal H1. Naast fysiotherapie, kun je bij Wiegert ook terecht voor shockwave therapie.

Maak een afspraak met Wiegert Schut

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media