Wouter van Doorn

MSc Sportfysiotherapeut

Vakervaring sinds 2007

Wouter is een gedreven fysiotherapeut die graag het beste uit je haalt. Topsporter of niet, Wouter vindt het belangrijk om iedereen even goed te helpen. Hij is direct en duidelijk, maar plezier is voor hem ook zeker belangrijk. Zo neemt hij met enige regelmaat zijn collega’s in de maling. Wouter is voornamelijk gespecialiseerd in knieklachten.

Wouter van Doorn - MSc Sportfysiotherapeut

Maak een afspraak met Wouter van Doorn

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media