Postnataal Trainingsprogramma

Ons Postnataal trainingsprogramma is speciaal ontworpen voor nieuwe moeders die hun lichaam weer in vorm willen brengen na de bevalling. Onze gespecialiseerde trainers richten zich op het versterken van de core, verbeteren van de algehele conditie en helpen bij het herstellen van de bekkenbodem. Binnen onze Rehab Gym zorgen we voor een veilige en effectieve training, zodat je na 6 weken als fitte en energieke mama door het leven kan!

De Fysiomed Health Club bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is het Postnataal Trainingsprogramma?

Je start het programma met een uitgebreide intake bij één van onze gespecialiseerde personal trainers. Samen brengen jullie in kaart hoe de zwangerschap en bevalling jouw leven en lichaam veranderd hebben. Gedurende 6 weken word je intensief begeleid en staat jouw persoonlijke trainer naast je.

Inclusief:

  • Uitgebreide persoonlijke intake
  • In kaart brengen huidige lichaamssamenstelling
  • In kaart brengen persoonlijke obstakels en nieuwe gezinssituatie
  • 6 trainingssessies bij jouw eigen personal trainer
  • Een op maat gemaakt trainingsplan voor trainingen thuis
  • Een op maat gemaakt trainingsplan voor de toekomst
  • Praktische beweeg- en voedingsapp
  • Vrije toegang tot onze Fysiomed Rehab Gym
  • Een PRO abonnement op onze Fysiomed Health Club app

 

Dit all-in 6-weken Postnataal Trainingsprogramma kost 490 euro.

Waarom is het Postnataal Trainingsprogramma geschikt voor jou?

Tijdens de zwangerschap verandert het lichaam van een vrouw op vele manieren. Denk hierbij aan gewichtstoename, verandering in de heupen en bekken, diastase en verzwakte spieren. Ons postnataal trainingprogramma helpt vrouwen om deze veranderingen te herstellen en het lichaam sterker te maken.

Daarnaast helpt een postnataal trainingprogramma ook bij het versterken van de bekkenbodem, wat essentieel is voor een snel herstel na de bevalling en het voorkomen van incontinentieproblemen. Het kan ook helpen bij het verminderen van rugpijn en het verbeteren van de houding, die vaak wordt aangetast door de zwangerschap.

Het is als kersverse mama een geweldige manier om tijd voor jezelf te nemen, stress te verminderen en te werken aan een gezonde levensstijl!

Onze health specialisten

We hebben personal trainers, leefstijlcoaches, voedingsdeskundigen en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media