Personal Training

Iedereen heeft andere uitdagingen en doelen in het leven. Daarom is er niet één aanpak om doelen te behalen. Personal training op maat is de uitkomst wanneer jij hulp nodig hebt bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Of dat nou gaat om het verbeteren van je hardlooptijden of je juist optimaal wil trainen om vervolgens ook alles uit de rest van je leven te halen. Onze personal trainers helpen jou graag bij jouw doelen. Wij helpen je graag met personal training in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Treatment
Testing
Training

Onze werkwijze

Bij het specialisme ‘Personal Training’ bij Fysiomed doorloop je de drie T’s: Treatment, Testing en Training. Waarbij de T’s Training en Testing leidend zijn.  Aan de hand van je doelen stel je samen met een Personal Trainer een trainingsplan op. Dit plan voor je samen uit. Dit trainingsplan bevat ook testmomenten waarin de voortgang wordt gemeten. Om waar nodig bij te kunnen sturen. Als je last hebt van een blessure zijn onze fysiotherapeuten in de buurt om bij te springen. 

Personal Training bij Fysiomed GYM

Wat jij nodig hebt, hebben wij in huis

De Personal Trainers van Fysiomed werken vanuit het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid. Onze locatie is ingericht om optimaal te kunnen presteren. Wij beschikken over de beste personal trainers, een prettige sfeer om te trainen en beste apparatuur om mee te trainen. Binnen Fysiomed hebben wij ook fysiotherapeuten, psycholoog, diëtist. Zo creëren we een omgeving waar jij je doelen kunt behalen. Wat wij ook doen, jij bent de sleutel tot jouw succes. Kies voor optimale preventie en prestatie en kom langs bij Fysiomed in Amsterdam Zuid. 

Onze specialismen

Duo Training

Voeding

Ons top team

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Wat is Personal Training?

We willen je de best mogelijke begeleiding geven en voorkomen dat je terugvalt in je oude patroon. Hierdoor kun jij optimaal genieten van je resultaat én dit natuurlijk ook behouden! Daarom geloven wij in de kracht van minimaal één keer per week personal training. Door iedere week persoonlijke begeleiding te krijgen, blijf je gemotiveerd. De trainer kan jouw voedings- en fitheidsvragen beantwoorden en je tips geven om jezelf op de rit te houden. Daarnaast zorgt de trainer ervoor dat jij de oefeningen correct uitvoert, dit voorkomt nare blessures en zorgt ervoor dat jij het maximale uit je training kunt halen!

Is personal training geschikt voor jou?

Wil jij professionele en persoonlijke hulp bij het behalen van je fysieke doelen? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van topsporters en ieder ander die naar de beste begeleiding verlangt. Omdat ieder lichaam even belangrijk is, willen we deze begeleiding toegankelijk houden voor iedereen. Onze Fysiomed-familie staat te popelen om je te helpen, zodat jij weer helemaal in balans komt en je prestaties optimaliseert.

Wij kunnen je hulp bieden bij:

  • Energieker worden
  • Meer zelfvertrouwen krijgen
  • Zichtbare resultaten behalen
  • Fitter worden

Het enige wat we van jou verlangen is een goede dosis motivatie en dan kunnen we samen aan de slag! Let’s do this.

Personal Training bij Fysiomed GYM

Je eerste training

Ben je enthousiast geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze trainers! Zij leggen je stap voor stap uit hoe het traject in zijn werk gaat. Deze persoonlijke begeleiding bieden wij zowel individueel als in duo’s aan. Wil jij weer in balans komen? Wacht dan niet langer en laat ons je helpen.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download