Cliënt in the spotlight – David van Dijk

Wat een prestatie! David van Dijk – topadvocaat en partner bij Greenberg Traurig – heeft in één klim de Mont Blanc via de Trois Monts route beklommen! Een klim van in totaal 11 uur tot een hoogte van 4810m.

De Trois Monts route is een technischere route dan de normale (Gouter) route naar de top van de Mont Blanc, en bestaat uit een combinatie van alpine- en ijsklimmen. De Trois Monts route gaat – de naam zegt het al – over drie bergen, de Tacul, de Maudit en als slotstuk de Mont Blanc.

Ter voorbereiding op de klim heeft David veelvuldig bij Fysiomed getraind. De trainingen zijn aangepast naar de omstandigheden van de klim. Hij heeft hoogtetraining gedaan met een speciaal masker, waardoor je minder zuurstof binnen krijgt. Dit is representatief aan het zuurstofgehalte op hoogte. Daarnaast heeft David reguliere HIIT, duurtraining en krachttraining gedaan.

De volgende beklimmingen op het lijstje van David zijn de Eiger en de Matterhorn!

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media