Ryanne – 10 jaar jubileum

Lieve Ryanne, 10 jaar Fysiomed, mogen we alsjeblieft alvast bijtekenen voor nog 15 jaar? Je bent voor ons zo waardevol, zo’n topcollega met de volgende woorden die spontaan in ons oppoppen als we ons realiseren hoe bijzonder het is dat je er bent.

Je bent eerlijk, je bent licht, je bent stabiel, je bent energiek, je bent krachtig, je bent ongelofelijk kundig, je bent klantvriendelijk, je bent vriendvriendelijk, kindvriendelijk en waarschijnlijk ook hond- en hamstervriendelijk. Je bent no-bullshit, je klaagt nooit, je bent slim as hell, je ben buitengewoon knap, je bent een winnaar in alles wat je doet.

Door je passie en je overgave, door de keuzes die je maakt en door je positiviteit. Door je zelfreflectie en door ook iedereen om je heen een spiegel voor te houden maar ze tegelijkertijd het gevoel geven dat ze helemaal ok zijn. En dat Ry, is een talent waar je en ook we heel zuinig op zijn.

De afgelopen 10 jaar zijn voorbij gevlogen en vrijwel alle dagen loop je hier lichtvoetig met een glimlach door het pand, verwelkom en help je al je cliënten en collega’s en geeft ze een fijn moment op een dag. Je blijft je ontwikkelen, zowel persoonlijk als in het vak. Je geeft samen met Joost de Fysiomed Academy vorm en draagt kennis over aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Daarnaast ben je ook nog eens moeder geworden van een mooi meisje en combineer je alles op je sloffen/gympies.

Lieve Ryanne, wat een topper ben jij. We feliciteren je van harte en feliciteren ook onszelf!

Wil jij ook door Ryanne in levenden lijve ontmoeten? Kom dan langs bij ons!

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

TOP FIT – Elanur Polat

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media