Cliënt in the spotlight – Mike Alderden

Wat een prestatie! Mike – trainingsspecialist en eigenaar van privé hockey school @gameintelligence – heeft de Jungfrau in Zwitserland beklommen! Een klim van 42 kilometer met een stijging van 1800 meter die hij samen met zijn vrouw en beste vriend heeft voltooid.

In het dagelijks leven traint Mike samen met de trainers van Game Intelligence hockeytalenten om het beste uit zichzelf te halen! Deze keer was hij zelf aan de beurt om een topprestatie neer te zetten. Ondanks dat de voorbereiding niet altijd gemakkelijk verliep heeft Mike vol doorgezet. Mede door de goede zorgen van de ‘Fysiomed toppers’ Floris & Maarten kreeg hij voldoende vertrouwen, zoals hij zelf zegt.

Door de goede zorgen kon hij ondanks zijn medische historie toch heelhuids aan de finish verschijnen. Om het af te maken viel Mike ook nog eens 13kg af door advies van zijn vrouw. Al met al prachtige prestaties!

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media