Goed nieuws: ook dit seizoen werken wij samen met Fysiomed!

Na een succesvolle samenwerking het afgelopen seizoen, zal Fysiomed ook seizoen 2022-2023 aan Coerver Coaching verbonden zijn.

Het gehele seizoen verzorgt Fysiomed de fysio, waar Coerver Kids op vrijdag en zondag terecht kunnen. Daarbij verzorgt Fysiomed wekelijks fysieke loop- en coördinatie training aan onze Champions Academy spelers.

Fysiomed is één van de grootste op het gebied van fysiotherapie. Wij zijn dan ook blij dat we de samenwerking met Fysiomed voortzetten. Zodat wij onze spelers opnieuw de verzorging kunnen bieden van een gerenommeerde organisatie als Fysiomed.

Heb je als Coerver Kid een blessure of ergens last van? Maak een afspraak bij onze fysio Fysiomed via onze website. Elke vrijdag en zondag zal er een fysiotherapeut aanwezig zijn bij Coerver Coaching op Bijlmer Sportpark.

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media