CRUYFF FOUNDATION CUP

Afgelopen vrijdag waren wij als sport medisch partner aanwezig bij de Cruyff Foundation Cup in het Olympisch Stadion. Het was een dag met voetbal van hoog niveau, lekker weer, leuke activiteiten en gezellige mensen.

De Cruyff Foundation Cup is een besloten bedrijventoernooi met als doel geld op te halen voor alle projecten van de Cruyff Foundation op het gebied van gehandicaptensport. Er is dan ook dit jaar weer een prachtig bedrag van 101.255 euro opgehaald om kinderen met een handicap ook te kunnen laten sporten.

Floris: “Mooi om zoveel fanatieke en sportieve mensen te zien voor een goed doel! Richting het einde van de dag kwam het zonnetje steeds meer opzetten en werd het weer steeds mooier. Daarbij werd ook de rij voor behandeling bij de fysio steeds langer. Ook mijn complimenten voor de organisatie! Al met al een geslaagde dag dus!”

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media