Ingmar Kok – 5 jaar jubileum

Je hebt onze personal trainer Ingmar vast wel eens in The Gym gezien. Altijd vrolijk en goed gehumeurd, zelfs om 7u ’s ochtends ;-). Deze basketballer maakt soms meer de indruk van een relaxte surfer, maar niets is minder waar als je een personal training van hem krijgt!

Naast dat hij zijn cliënten graag aan het werk zet in The Gym, is hij zelf ook nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en zorgt hij ervoor dat de Gym er altijd netjes uit ziet.

Inmiddels is hij al weer 5 jaar werkzaam bij Fysiomed! We willen hem heel erg bedanken voor zijn inzet de afgelopen 5 jaar en hopen dat er nog veel jaren bij zullen komen!

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media