James Lawrence kan het veld weer op!

James is weer happy to be fit en over enkele weken ready to play. De 30-jarige voetballer uit Wales revalideerde bij Fysiomed van zijn mediale band en meniscus blessure na zijn operatie in Innsbruck.

Voor een voorspoedig herstel hebben we de specialismes fysiotherapiemanuele therapie, podotherapie, indoor/outdoor training en hoogte training toegepast.

We willen graag 1FC.Nürnberg bedanken voor de fijne samenwerking en goede communicatie. Na jaren van samenwerking is James uitgegroeid tot een waar familielid van Fysiomed. Waar we samen werken aan maximaal resultaat met een gezonde dosis humor.

Succes James!

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media