Meet the Team – Jeroen Doek

De 32-jarige Jeroen is bij Fysiomed begonnen als stagiair, maar inmiddels al weer 5 jaar werkzaam bij ons als fysiotherapeut! Jeroen is opgegroeid in Zwolle en is via Utrecht en Amsterdam nu in Bussum beland waar hij samen met zijn vriendin en dochter Noortje woont.

Zijn kracht binnen het bedrijf is zijn relaxte houding, flexibiliteit en dat hij cliënten snel op hun gemak stelt. Maar dit houdt zeker niet in dat je lekker achterover kunt hangen als je bij hem revalideert.Tijdens een sessie in The Gym pusht hij je tot het maximale. Met zijn kritische blik probeert hij het beste uit jouw revalidatietraject te halen. Dit doet hij onder andere ook door zichzelf te blijven verdiepen in de literatuur om zo van alle nieuwste technieken en benaderingen op de hoogte te blijven.

In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te koken (vraag vooral een keer naar zijn pompoen lasagne recept), maar hij is ook graag actief bezig op een board. Skateboarden, snowboarden, wakeboarden. Jeroen doet het allemaal! Sinds kort is hij zelfs ook begonnen met kiten. Maar Doek (funfact zijn achternaam is zijn bijnaam) zijn grote liefde is toch wel basketbal. Misschien wel letterlijk want via deze weg heeft hij ook zijn huidige vriendin ontmoet!

We zijn enorm blij met Jeroen en de kwaliteiten die hij met zich mee brengt! We hopen dan ook dat hij nog lang onderdeel van ons team zal blijven.

Heb je last van een blessure en wil je Jeroen in levenden lijven ontmoeten? Plan dan een fysiotherapie afspraak!

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media