TOP FIT – Elanur Polat

Elanur Polat is weer fit! De 20-jarige voetbalster van Sparta Rotterdam Vrouwen liep in één actie een knie- en enkelblessure op. Ze revalideerde sinds maart bij de topsportgroep van Fysiomed. Tijdens haar revalidatie heeft de focus gelegen op het vergroten van lokale mobiliteit en krachtverbetering. Waarbij steeds meer sportspecifieke kracht- en veldtrainingen werden toegevoegd. De toegepaste specialismes zijn fysiotherapie, revalidatietraining, veldtraining, podotherapie en fysieke testen.

Elanur heeft tijdens haar revalidatie laten zien over een topsportmentaliteit te beschikken en heeft menig voetballer verbaast met haar voetbalkwaliteiten. Inmiddels traint ze weer mee met haar teamgenoten bij Sparta Rotterdam Vrouwen. Fysiomed wenst Elanur succes in het nieuwe seizoen! Succes 🧡

Wil jij net als Elanur ook optimaal revalideren van een blessure? Neem dan contact op!
⏰ maandag t/m donderdag van 7:00 – 22:00 uur, vrijdag van 7:00 – 20:00 uur en zaterdag & zondag van 09:00 – 17:00 uur

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media