TOP FIT – YUNING ZHANG

Yuning zet grote stappen richting zijn rentree! De 26-jarige spits speelt voor de Chinese Super League club Beijing Guoan FC en het nationale team van China.

Yuning revalideerde de afgelopen maanden bij Fysiomed om te herstellen van twee verschillende blessures. Namelijk een schouder- en heupblessure.

Bij zijn revalidatie zijn de volgende specialismes toegepast; fysio-, manueel– en podotherapie en hoogte-, veld-, performance training. Hij verliet Amsterdam onverwachts iets eerder dan gepland. Voor een goede reden natuurlijk!

Yuning heeft de Chinese Gouden Bal in ontvangst mogen nemen! De prijs voor de beste speler van de Chinese Super League. Namens Fysiomed, gefeliciteerd met het winnen van deze prachtige prijs.

Succes Yuning! We zien je snel weer op het veld schitteren.

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media