Wouter van Doorn – 15 jaar jubileum

15 jaar geleden startte hij piepjong als stagiair van Carlo Tosi. En kijk nu… Hij is uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde krachten binnen Fysiomed met een specialisatie in voorste kruisband revalidaties.

Op het veld van Fysiomed is Wouter een bepalende speler, hij heeft op alle posities gespeeld. Een echte teamplayer met een eigen mening, het hart op de juiste plek, veel energie en een groot voorbeeld voor jonge en oudere collega’s.

Wouter reist stad en land af om de gehele wereld onder handen te nemen en anders reizen zij wel af naar Amsterdam. Hij is een betrouwbare fysio die zich altijd met de volle honderd procent inzet voor zijn cliënten. Dat wordt door zijn cliënten gewaardeerd.

Wij willen Wouter heel erg bedanken voor de afgelopen 15 jaar en hopen dat er nog 15 geweldige jaren bij mogen komen.

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media