CLIENT IN THE SPOTLIGHTS – MAARTEN POSTMA

Dankzij personal training heeft Maarten bijna geen fysiotherapie meer nodig!

Ongeveer 15 jaar geleden kwam Maarten voor het eerst met acute rugklachten bij Fysiomed terecht. Door de jaren heen werd Maarten een vaste klant bij Fysiomed. “Ik had af en aan klachten en heb bij zo goed als alle fysio’s op de behandelbank gelegen.”

Om echt van de klachten af te komen werd hem verschillende keren aangeraden om met een personal trainer aan de slag te gaan. Maarten startte met 2 keer personal training per week in de Fysiomed Gym. “Ik merkte al vanaf het begin progressie.” De probleemgebieden werden aangepakt en er werd regelmatig overlegd met de fysio om steeds gericht te werk te gaan.”

Ondertussen traint Maarten al meer dan een jaar bij onze personal trainers en ligt hij bijna nooit meer op de behandelbank bij de fysio’s en is hij zelf een beetje verslaafd geraakt aan het trainen!

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media