KIK (SHAKIRA) PIERIE

Kik kan zich weer klaarstomen om zijn rentree te maken. De 22-jarige verdediger van AFC Ajax, die verhuurd is aan Excelsior heeft de afgelopen periode gerevalideerd van zijn dubbele hamstring ruptuur bij Fysiomed. Kik heeft zijn gehele herstelperiode afgerond bij Fysiomed vanaf het acute moment tot en met volledig return to train.

Om er voor te zorgen dat Kik weer helemaal ready to play is over 2 weken om zijn rentree te kunnen maken in de oefenwedstrijd tegen Jong PSV hebben we gebruik gemaakt van fysiotherapie, rehab training, podotherapie, outdoor training, hoogte training en loopscholing.

Graag willen we AFC Ajax en Excelsior bedanken voor de prettige samenwerking en goede communicatie.

Succes Kik! We gaan je soepele Shakira heupjes missen.

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media