VICTOR BUTERÖWE – 5 JAAR JUBILEUM

Onze Victor loopt al 5 jaar bij ons in de rondte en dan voornamelijk in de gym. Hij is een gewild personal trainer en zijn agenda zat dan ook binnen de kortste keren bomvol met cliënten die het liefst met hem wilden trainen. En nog steeds, want hij heeft een vaste klantenkring met weinig verloop.

Wat zijn geheim is? Hij behandelt cliënten als prinsen en prinsessen maar zorgt met een dosis nuchterheid en humor voor peper in hun reet zodat ze fitter, sneller en slanker worden. Victor als collega hebben is een feest. Hij is zo loyaal en zo lief als een puppy. Hij is zo gezellig als een kroegtijger en bijna zo fit als Rico Verhoeven.

We willen Victor bedanken voor de afgelopen 5 jaar en hopen in de volgende jaren die gaan komen, om samen telkens de lat een stukje hoger te leggen zodat we samen uitgedaagd worden om Fysiomed nog leuker, beter en mooier voor onze cliënten te maken.

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media