Client in the spotlight – Erwin van den Bosch

Erwin belandde in 2002 met z’n derde hernia via via bij Wouter op de behandelbank. Door een combinatie van behandelingen (fysiotherapieorthomanuele therapiepodotherapie en personal training) herstelde hij aardig van zijn blessure. Echter kreeg hij na enige tijd een terugval, mede door een minder gezonde levensstijl.

Nadat de minder gezonde levensstijl uitmondde in een vierde hernia besloot Erwin het roer duurzaam om te gooien. Hij sport nu al jaren twee keer per week met een personal trainer, gaat 1 keer per week preventief naar de fysio en bezoekt zo nu en dan de sportarts en podotherapeut. Daardoor kan hij zijn grote hobby (golfen) uit blijven oefenen en fietst hij nu ook regelmatig op zijn racefiets.

De trainingen helpen Erwin om kracht op de bouwen en deze te behouden. Daarnaast helpen de vaste afspraken hem bij het continueren van zijn progressie en fitheid.

Erwin: “Ik ben heel blij met Fysiomed en de mensen die er werken. Ze hebben gezamenlijk een kennis en kunde waar ik het volste vertrouwen in heb. Omdat ik veel ervaring heb met fysiotherapeuten, kan ik met overtuiging vertellen dat de Fysiomed-medewerkers a different kind of cookie zijn. Het grootste voordeel is dat iedereen hier zijn of haar specialisatie heeft. Verder vind ik de sfeer binnen Fysiomed helemaal top, voel ik me altijd welkom, vind de front-office super goed en voel me helemaal thuis nu ik al zoveel jaar een trouwe klant ben.”

Wij waarderen je mooie woorden en 20-jarige trouw aan Fysiomed! Een blessure waar zelfs een vriendschap uit is ontstaan

Gerelateerde artikelen

Gezonde voeding

Ryanne – 10 jaar jubileum

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media