Power Test bij Fysiomed

Met behulp van onze Keiser apparatuur meten we verschil in power tussen het linker- en rechterbeen. Bij het meten van power worden twee factoren meegenomen; zowel kracht als snelheid. Op deze manier kunnen we onderscheid maken dus deze twee. We kijken of je aan de ene zijde juist snelheid of kracht tekort komt.

Het Test Center bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is een Power Test ?

Het hebben van voldoende ‘power’ zorgt er onder andere voor dat je tijdens het sprinten snel kunt afzetten, maar ook tijdens springen is power belangrijk. Meer power zorgt ervoor dat je sneller van de grond bent en ook hoger kunt springen. Power bestaat uit zowel kracht als snelheid. Het kan zijn dat je ene been veel kracht heeft, maar niet snel genoeg kracht kan genereren waardoor je weinig power hebt in dit been. Tijdens onze test kunnen wij onderscheid maken tussen snelheid en kracht. Zo weten we precies waar je aan moet werken om meer power te krijgen.

In sommige gevallen wordt een deel van de medische testen vergoed door je zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent en bij ons onder behandeling bent. Meer informatie vind je op onze tarieven pagina.

Waarom is een Power Test ? geschikt voor jou

  • Je wilt werken aan je explosiviteit.
  • Je hebt het idee dat je ene been minder krachtig is/ minder snel kracht levert dan de andere zijde.
Onze Test Center specialisten

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media