Een Sprong test bij Fysiomed

Altijd al willen weten hoe explosief je bent? Of wil je jouw sprongtechniek verbeteren? Onze Sprong Test is ontwikkeld voor iedereen die inzicht wil in zijn/haar sprongkracht en -techniek. Met de testresultaten kunnen we snel risicofactoren detecteren. Zo kun je de kans op een blessure verminderen en kom je te weten hoe je je explosiviteit of sprongtechniek kunt verbeteren. 

Het Test Center bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is een Sprong Test?

Met behulp van ons krachtenplatform meten we onder andere hoe hoog je springt en hoe explosief je bent. We meten ook of je meer landt op je linker- of rechterzijde en nog veel meer. Ook  je sprongtechniek wordt grondig bekeken en besproken. Met deze resultaten kunnen we snel risicofactoren detecteren. Zo kun je de kans op een blessure verminderen en kom je te weten hoe je je explosiviteit of sprongtechniek kunt verbeteren. 

 

Binnen het Test Center bieden wij verschillende testen aan. In sommige gevallen worden de testen vergoed door jouw zorgverzekeraar; hiervoor dien je reeds onder behandeling bij een van onze fysiotherapeuten te zijn en te beschikken over een ziektekostenverzekering met aanvullende fysiotherapie in het pakket. De testen die in aanmerking komen voor een potentiële vergoeding vind je op deze pagina. 

Waarom is een Sprong Test geschikt voor jou?

De informatie uit deze testen geeft je waardevolle inzichten om je sportprestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Hieronder lees je een aantal voorbeelden:

  • Deze testen geven jou de benodigde informatie om je sprong- en landingstechniek te optimaliseren.
  • Onze sprongtest brengt alle door jou uitgeoefende kracht van start tot landing per been in kaart. Dit geeft een goed beeld over je balans.
  • Hoe explosief ben ik nou echt en hoe verhoudt dit zich tot de resultaten van een topsporter?

 

Onze Test Center specialisten

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media