Krachtsport Test bij Fysiomed

Hoe sterk ben jij? Deze test is speciaal ontwikkeld voor krachtsporters die objectief inzicht willen in hun spierkracht. Middels gemeten data kunnen we je objectief adviseren in welke facetten binnen je krachttraining aandacht behoeven. Zijn er links/rechts verschillen in jouw verschillende lichaamsdelen, hoe sterk is je core, ben je gevorderd op het gebied van explosieve kracht of meer in maximaalkracht oefeningen?

Het Test Center bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is een Krachtsport Test?

Tijdens een kracht-sportspecifieke test meten onze bewegingswetenschappers jouw spierkracht met verschillende wetenschappelijk onderbouwde tests. Deze testen zijn speciaal ontwikkeld voor krachtsporters die objectief inzicht willen in hun spierkracht. Hierbij worden onder andere links-rechts verschillen gemeten, maar ook kunnen we kijken naar hoe snel jij kracht levert.

 

 

Waarom is een Krachtsport Test geschikt voor jou?

Onze krachtsportspecifieke krachttesten zijn geschikt voor ieder individu en worden aan de hand van je hulpvraag aangepast. Doe je fysiek werk, of ben je een sportschool fanaat? Welke soort van krachttraining je ook doet, wij staan voor je klaar!

Onze Test Center specialisten

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media