Revalidatie progressie voor de enkel

Aan de hand van fysieke testen monitoren wij jouw voortgang in een revalidatietraject. We kijken of je op de goede weg bent en kunnen, op basis van de testuitslagen, jouw traject aanpassen waar nodig.
Daarnaast testen we aan het einde van je revalidatie of je weer veilig terug kan keren naar je sport. Op deze manier behaal je het optimale resultaat en verklein je de kans op een (her)blessure.

Het Test Center bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is een Revalidatie progressie test ?

Gedurende jouw revalidatietraject is het van belang om te monitoren hoe het staat met jouw voortgang. We voeren wetenschappelijk onderbouwde testen uit en vergelijken de resultaten met relevante afkapwaardes. Op deze manier kunnen we op een objectieve manier beoordelen of je weer voldoende hersteld bent om veilig terug te keren naar je sport. Ook kunnen we hierdoor het behandeltraject op een efficiënte manier aanpassen. Als uit de testresultaten blijkt dat de kracht in jouw enkel nog onvoldoende is, kan jouw fysiotherapeut hier tijdens de behandeling op focussen. Daarnaast zorgt het testen er ook voor dat je minder snel nog een keer dezelfde blessure oploopt.

Binnen het Test Center bieden wij verschillende testen aan. In sommige gevallen worden de testen vergoed door jouw zorgverzekeraar; hiervoor dien je reeds onder behandeling bij een van onze fysiotherapeuten te zijn en te beschikken over een ziektekostenverzekering met aanvullende fysiotherapie in het pakket. De testen die in aanmerking komen voor een potentiële vergoeding vind je op deze pagina.

Onze Test Center specialisten

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media