Stabiliteitstest bij Fysiomed

Wanneer je verkeerd land, kan het zo maar zijn dat je iets verdraait of een spierscheurtje oploopt. Het hebben van voldoende stabiliteit kan helpen om dit te voorkomen. Je kunt jezelf dan, bij een landing, weer goed in de juiste, stabiele positie brengen.

Het Test Center bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is een Stabiliteitstest ?

Tijdens de testen kijken we onder andere naar eenbenige stabiliteit en coördinatie en naar sprong- en landstechniek. Hierbij nemen we ook de verschillen mee tussen links en rechts. Op basis van de resultaten kunnen we vertellen waar jouw eventuele verminderde stabiliteit mogelijk door wordt veroorzaakt Komt dit door verminderde stabiliteit in de enkel of is dit juist meer knie gerelateerd ? Daarnaast geven wij een advies over hoe je jouw algehele stabiliteit kunt verbeteren.

In sommige gevallen wordt een deel van de medische testen vergoed door je zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent en bij ons onder behandeling bent. Meer informatie vind je op onze tarieven pagina.

Waarom is een Stabiliteitstest ? geschikt voor jou

  • Je hebt het idee dat je minder stabiel bent en wilt graag wat de mogelijk oorzaak kan zijn.
  • Je hebt net een blessure gehad en hebt het gevoel dat de ene zijde van je lichaam minder stabiel aanvoelt dan de ander.
  • Je wilt je stabiliteit verbeteren, maar weet niet goed waar je moet beginnen.
Onze Test Center specialisten

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media