Veldsport Test bij Fysiomed

Ben je in staat om snel te wenden en te keren op het veld als de westrijdsituatie dit van je verlangt? Hoe verbeter ik mijn duelkracht in de laatste fase van de tweede helft? Ben je in staat om explosief af te zetten voor een smash of een kopbal?

Het Test Center bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is een Veldsport Test?

Tijdens een Veldsport Test meten onze bewegingswetenschappers alle facetten die belangrijk zijn voor veldsporters. Denk hierbij aan explosiviteit, wendbaarheid en snelheid. Met objectief meetbare data bekijken onze professionals jouw volledige profiel. Op basis van de resultaten krijg je gepaste trainingsadviezen om je prestaties te verbeteren en/of blessures te voorkomen. Een Veldsport Test kan ook ingezet worden om “go” te krijgen om na een blessure weer van start te gaan.

Waarom is een Veldsport Test geschikt voor jou?

  • Je komt net terug van een blessure en wilt weten of je weer fit genoeg bent om te starten met je veldsport.
  • Je wilt je prestaties verbeteren. Denk aan sneller/explosiever worden, beter kunnen wenden en keren.
  • Je wilt eventuele blessures voorkomen. Door de testresultaten kun je jouw kwaliteit van bewegen verbeteren waardoor de kans op een blessure af neemt.
Onze Test Center specialisten

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media