Tarieven Topsport

Je gezondheid is kostbaar. Maar voordat je ergens aan begint, wil je natuurlijk weten wat het kost. Daarom hieronder een handig overzicht. Check ook meteen even wat jouw zorgpolis wel of niet dekt in ons overzicht!

Rehab

ProductPrijs per uur
Behandeling€120,00
Rehab Training€120,00
Outdoor Training€120,00
Altitude Training€90,00

Performance

ProductPrijs per uur
Indoor Training€90,00
Outdoor Training€90,00
Indoor Training U18€75,00
Outdoor Training U18€75,00
Altitude Training€90,00
Behandeling €120,00

Rehab & Performance - Internationaal

ProductenPrijs
Introductiedag€ 850
Dagtarief€ 1.325
PakkettariefPrijs op maat

*Exclusief hotel en reiskosten

Overige specialisme

ProductenPrijs
Overige specialisme
Prijs op aanvraag

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag die niet in de lijst met veelgestelde vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.
Waar kan ik parkeren bij Fysiomed in Amsterdam Zuid?

Op het IJsbaanpad kan je meestal makkelijk parkeren langs de weg. Houd er wel rekening mee dat je hiervoor € 5 per uur betaalt. Fysiomed heeft ook eigen parkeerplaatsen achter het gebouw. Wil je hier gebruik van maken? Kies dan voor een dagkaart van € 6 per dag of een maandabonnement van € 25 per maand. Je kan deze voor of na je bezoek aanschaffen bij onze front office.

Hoe weet ik hoeveel behandelingen door mijn verzekering vergoed worden?

Check voor je een afspraak maakt voor fysiotherapie en/of manueel therapie:
1. Bij welke verzekeringsmaatschappij ben ik verzekerd?
2. Ben ik aanvullend verzekerd voor fysiotherapie en/of manueel therapie?
3. Heeft Fysiomed een contract met deze verzekeringsmaatschappij? Dat check je hier.
We kunnen ook je polis checken tijdens je eerste afspraak, maar van tevoren weten waar je aan toe bent, is het allerbeste. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Heb je voor fysiotherapie een verwijzing nodig?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig voor fysiotherapie! Je kunt gewoon bellen naar 020 560 8920 of contact opnemen via het contactformulier om een afspraak te maken. Alle behandelingen fysiotherapie en manueel therapie vinden plaats op het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid.

Hoeveel kost een behandeling fysiotherapie en manueel therapie?
Waarom ontvang ik een factuur terwijl ik aanvullend verzekerd ben?

Afhankelijk van de zorgverzekering waar je aangesloten bent, gaat de factuur van jouw behandeling rechtstreekt naar de zorgverzekering of naar jou persoonlijk. Heb je zelf een factuur ontvangen? Dan verzoeken we jou deze factuur te betalen, waarna je de factuur geheel of gedeeltelijk kan declareren bij jouw zorgverzekering. Heb je hier verdere vragen over? Neem dan contact op met jouw zorgverzekering.

Krijg ik fysiotherapie vergoed uit mijn basisverzekering?

Fysiotherapie zit voor een deel in het basispakket van de zorgverzekering. Dit hangt af van je leeftijd en/of je een aandoening hebt die op de chronische lijst aandoeningen staat. De eerste 9 behandelingen voor jongeren tot 18 jaar worden vergoed. Zijn er meer behandelingen nodig? Dan kan dit eventueel verhoogd worden tot 9 extra behandelingen in overleg met de zorgverzekeraar.
Jongeren met een chronische aandoening krijgen alle behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed. De chronische aandoening moet dan wel op de lijst met chronische aandoeningen staan. Behandelingen voor personen ouder dan 18 jaar met een chronische code, krijgen fysiotherapie vergoed vanaf de 21ste behandeling. De eerste 20 behandelingen betaal je dus zelf of worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Let wel op dat deze 20 behandelingen gelden per aandoening en niet per kalenderjaar. Vanaf de 21e behandeling komen de kosten ten laste van de basisverzekering. Belangrijk om te weten: fysiotherapie uit de basisverzekering valt ook onder het wettelijk eigen risico.

Wat als ik niet naar Fysiomed kan komen? Is een huisbezoek mogelijk?

Ja, dat kan. Neem voor de mogelijkheden telefonisch contact met ons op.

Hoe wordt het geregeld met de facturen voor mijn behandelingen?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent of een traject hebt vanuit de basisverzekering, versturen wij de facturen in veel gevallen direct naar je zorgverzekering. Je hoeft hiervoor dus niets te doen. Indien we geen contract hebben met jouw zorgverzekeraar, dien je de factuur zelf te voldoen en kan je deze achteraf declareren bij de zorgverzekeraar. Indien je niet aanvullend verzekerd bent, ontvang je de facturen via de mail (via onze partner Flux).

Hoe kan ik een afspraak maken bij Fysiomed?

We kunnen je het snelst helpen met het maken van een afspraak wanneer je ons belt op het nummer 020 560 89 20. Lukt het niet om nu te bellen? Dan kun je ook een mail sturen naar info@fysiomed.org of het contactformulier op deze website invullen.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download