Hardloop Test bij Fysiomed

Tijdens een hardlooptest worden spierkracht, flexilibiteit en mobiliteit gemeten. Met behulp van de resultaten kun je jouw hardloopprestatie verbeteren of je op weg helpen om sneller te worden.

Het Test Center bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is een Hardloop Test?

Heb je tijdens het hardlopen wel eens last van pijntjes? Dit komt meestal door te weinig spierkracht of te weinig mobiliteit. Wanneer je dit verbetert, kun je ook makkelijker je looppatroon aanpassen. Tijdens een hardlooptest meten we spierkracht, mobiiliteit en flexibiliteit. Hierna geven we een advies over de spiergroepen die verbetering nodig hebben. Ook wanneer je je prestatie wilt verbeteren en bijvoorbeeld sneller wilt leren lopen is een hardlooptest relevant. Zo weet je precies waar je aan moet werken om jouw doel te bereiken. 

Waarom is een Hardloop Test geschikt voor jou?

  • Voor hardlopers die klachten hebben tijdens het rennen.
  • Voor als je verantwoord wilt starten met hardlopen en eerst wilt zorgen dat je basisniveau qua kracht en mobiliteit voldoende is (zo voorkom je blessures).
  • Voor hardlopers die graag sneller willen worden, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen.

Ben je al wat meer gevorderd in het hardlopen en wil je je extra goed voorbereiden op je volgende evenement? Dan bieden wij ook een marathon programma aan.
Voor degene die nog meer de diepte in willen duiken of al langere tijd met dezelfde (hardloop)blessure lopen, kunnen tevens terecht bij onze podotherapeuten voor een uitgebreide 3D running analyse.

Onze Test Center specialisten

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media